Изглежда като втория след Доган, нали? Реализира успешните си инициативи. Излиза

...
Изглежда като втория след Доган, нали? Реализира успешните си инициативи. Излиза
Коментари Харесай

Срещу кого ще са повече протестиращите?

„ Изглежда като втория след Доган, нали? Реализира сполучливите си начинания. Излиза с анонси заран, сформира дневния ред на държавното управление. Явно към този момент не е неприятният Пеевски, откакто и Кирил Петков и компания го възприемат, нищо че заявяват – не сме в коалиция с тях. Да си зададем въпроса – митинг против Пеевски или против Кирил Петков би събрал повече хора пред Народното събрание сега? Може да се каже, че сатанизираният Пеевски основава повече положителни неща за страната от в миналото фаворизирания някогашен министър-председател. “

Това мнение изрази пред БНР журналистът Илхан Андай от уеб страницата „ Родопи 24 “.

„ Явно е изработен доста сериозен разбор и новият Пеевски е най-удачният вид за влизане на Движение за права и свободи във властта. Пеевски се оказва нещо като монтьор на тази сглобка и го прави доста добре. Това се регистрира като дивиденти – и от началника му Доган, и от сътрудниците, и изключително от Бойко Борисов “, разяснява Илхан Андай.

В този момент Пеевски е по-близо до един пост от рода на вицепремиер, в сравнение с ръководител на Движение за права и свободи, акцентира журналистът.

Според него за бъдещи наследници на Ахмед Доган могат да се спрягат Илхан Кючюк и Филиз Хюсменова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР